Ειδικό βάρος στην φυσική ορίζεται ως λόγος του βάρους ενός σώματος προς το βάρος ίσου όγκου νερού.
Στην πολιτική ειδικό βάρος ενός πολιτικού θα πρέπει να είναι η βαρύτητα της συνέπειας, των λόγων αλλά κυρίως των πράξεών του  προς την βαρύτητα των μέσου όρου των συμπεριφορών, της ασυνέπειας λόγων και έργων καθώς και της διαπλοκής και διαφθοράς των συστημικών πολιτικών που υφιστάμεθα - με ευθύνη φυσικά και των ψηφοφόρων τους - τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.

Αν το παραπάνω το δεχθούμε ως αξίωμα τότε δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε το τεράστιο ειδικό βάρος που διαθέτει η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μια νέα πολιτικός που στα λίγα χρόνια της παρουσίας της απέδειξε την συνέπεια λόγων και πράξεων, μια πολιτική ακτιβίστρια που δεν δίστασε να απορρίψει οφίκια που είχε (Πρόεδρος της Βουλής), να στραφεί εναντίον πρώην συντρόφων της όταν διαπίστωσε πως ξεπούλησαν τα όνειρα και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. 
Και αυτό έγινε τον Ιούλιο του '15, όταν οι υποτίθεται αριστεροί σε μια νύχτα μετέτρεψαν το περήφανο, με 62%, ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, σε φοβικό και δουλικό ΝΑΙ. 
Οι ίδιοι που λίγο αργότερα τελείως αυταρχικά και χωρίς καν την σύμφωνη γνώμη, για άλλη μια φορά των Ελλήνων, έδωσαν με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, κατ' εντολή των Νατοϊκών, υπόσταση, γλώσσα και εθνότητα στο κρατίδιο των Σκοπίων.


Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που λοιδωρήθηκε, συκοφαντήθηκε, απαξιώθηκε από όλο το διαπλεκόμενο πολιτικό καθεστώς των συμβιβασμένων και εντολοδόχων, που διαχρονικά διαγκωνίζονται στο ποιος θα έχει την κυβέρνηση, για να εφαρμόσει καλύτερα τις εντολές και υποδείξεις του έξωθεν παράγοντα ή της εγχώριας διαπλοκής όπως αυτή καθορίζεται από την αντιδημοκρατική και ανίερη συγχώνευση των - υποτίθεται - ανεξάρτητων εξουσιών.

Θυμόμαστε την τελευταία ομιλία της στην Βουλή το '15 όταν αυτή μόνη απέναντι σε όλο το βρώμικο καθεστώς απέδειξε την προδοσία, κατέδειξε με τον ηχηρότερο τρόπο την διαπλοκή και την ενδοτικότητα αριστεροδέξιων πραιτωριανών του καθεστώτος.
Αποφασιστικότητα, πατριωτισμός και έντονο αίσθημα δικαιοσύνης που έχοντάς τα σαν υπέρτατους οδηγούς την μετέτρεψαν στον μεγαλύτερο εχθρό του καθεστώτος που την εξοστράκισε από τα μέσα επικοινωνίας που είναι οι πιστοί υπηρέτες του συστήματος.

Με την μαχητικότητα που την διακρίνει ίδρυσε το 2016 την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που, με συμπαραστάτες άσημους αλλά καθαρούς ανθρώπους που στέκονται με ανιδιοτέλεια δίπλα της από τότε, αναδείχθηκε πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό κόμμα.

Με συνεχή αγωνιστική δράση και με την γνωστή της συνέπεια στάθηκε στο πλευρό του λαού που παλεύει να κρατήσει τα σπίτια του ενάντια στους πλειστηριασμούς σε αντίθεση με αυτούς τους ντεμέκ αριστερούς που όχι μόνο δεν τους απέτρεψαν, αλλά επέβαλλαν τον αισχότερο θεσμό των ηλεκτρονικών και αδιαφανών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Είναι η ηγέτης που ζητά την επέκταση των 12 μιλίων στο Αιγαίο όπως έγινε και στο Ιόνιο, θεωρώντας πως η διστακτικότητα και αναβλητικότητα δίνει τροφή στην επιθετικότητα της εξ ανατολών γείτονος.

Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που μάχεται στα δικαστήρια για να δικαιωθούν οι αδικοχαμένοι συμπολίτες μας στο Μάτι αλλά και στο τραγικό έγκλημα στα Τέμπη, ώστε να καθίσουν στο σκαμνί όλοι όσοι πολιτικοί ευθύνονται που είναι εθισμένοι στην ψευτοδιαμάχες μεταξύ τους αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πολιτών διαχρονικά.

Είναι η Ζωή και η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που επιβάλλεται να είναι στη Βουλή στις 21 Μαΐου για να βρεθεί η φωνή του Ελληνικού λαού εκεί και να υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και όχι ντεμέκ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Για να δικαιωθούν οι νεκροί και να ελπίζουν οι ζωντανοί που παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν από την λαίλαπα της ακρίβειας στα τρόφιμα, στην ενέργεια, στα καύσιμα αλλά και ενάντια στην υποβάθμιση και απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Για να αντιπαλέψουμε με πίστη και δύναμη τα μνημόνια και τους μνημονιακούς λακέδες που παρέδωσαν τόσο απλόχερα στους δανειστές λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμους, γη και ψυχή.

Για να σταθούμε με αξιοπρέπεια ΟΡΘΙΟΙ ΞΑΝΑ. 

Να πούμε επιτέλους ένα περήφανο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στην ξεφτίλα, στην ενδοτικότητα, στην δουλικότητα και στην υποκρισία.

Να δώσουμε δύναμη στην ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ για να έχουμε την ΖΩΗ στη ΒΟΥΛΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ Η ΒΟΥΛΗ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.