Ένας αγαπητός φίλος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, ένας λαμπρός οικογενειάρχης δυστυχώς έφυγε από τη ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην ιατρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.
Ο Χρίστος Τσονίδης, ο πρώην διευθυντής της Β' Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης δεν είναι μαζί μας.
Ένας από τους γιατρούς που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους ασθενείς του για την προσφορά του με την επιστημονική του κατάρτιση, τις τεράστιες γνώσεις του αλλά κυρίως με την αλληλεγγύη και το χαμόγελό του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρίστου Τσονίδη.


Τα συλλυπητήρια του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο του Χρίστου Τσονίδη, πρώην Διευθυντή της Β' Νευροχειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ, Τακτικού Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής και εξαιρετικού συνεργάτη μας. Ο Χρίστος Τσονίδης ήταν και θα παραμείνει ένα κομμάτι του Νοσοκομείου, καθώς προσέφερε τις υπηρεσίες του στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο από τον Μάιο του 1989 μέχρι τον Αύγουστο του 2022. Διακρίθηκε για την επιστημονική του κατάρτιση, το εργασιακό του ήθος και την επιτυχημένη Διεύθυνση της Β' Νευροχειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Ο Διοικητής, οι Αναπληρωτές Διοικητές, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο φίλε Χρίστο...
 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.