Έκκληση απευθύνει με σημερινό βιντεομήνυμα, ο Χρήστος Ιβάνοβιτς (ακτιβιστής) υποψήφιος βουλευτής στην Β' Θεσσαλονίκης, προς τους πολίτες να ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου.

Υπάρχει αναγκαιότητα να περιοριστεί όσο το δυνατόν η αποχή, σημαντικός παράγοντας που θα οδηγήσει στη συρρίκνωση των ποσοστών των συστημικών παρατάξεων που απέδειξαν πως είναι οι καταστροφείς της ευημερίας των Ελλήνων και της απώλειας της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Πολιτικό αντίδοτο αποτελεί η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές και η ψήφιση του μοναδικού κόμματος που δεσμεύεται για την διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών και κατάργησή της, την ύπαρξη μια δυναμικής, αποτελεσματικής και αξιόπιστης αντιπολίτευσης απέναντι σε όσους απεργάζονται νέα δεινά για τους Έλληνες και νέες μειοδοσίες για την πατρίδα μας.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε το βίντεο:Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.