Φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό απειλεί να βάλει η άποψη τουκ. Ζάκη Πολυζωίδη, ενός επιστήμονα - αρχιτέκτονα πληροφοριακών συστημάτων, από το Λονδίνο.
Σύμφωνα με όσα λέει στην εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού είναι πεπεισμένος πως έγινε νοθεία και στις εκλογές του 2019 και αυτό αναμένει να γίνει και στις επικείμενες της 21ης Μαΐου.
Μιλάει για αλλοίωση του αποτελέσματος και αφήνει να εννοηθεί πως ενδεχόμενα το παιχνίδι μπορεί να είναι σε γνώση περισσοτέρων του ενός κόμματος.
Όπως καταγγέλλει είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχει διαδικασία επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, διαβεβαιώνει πως δεν συμφωνούν ούτε οι αριθμοί ψηφισάντων στις επίσημες καταστάσεις του υπουργείου εσωτερικών καθώς τα υποσύνολα αθροισμένα δεν συμφωνούν με το γενικό σύνολο ψηφισάντων.
Πιστεύει, σύμφωνα με έρευνα που όπως λέει έκανε, πως δεν ψήφισαν το 2019 τα 5,5 εκατομμύρια αλλά λιγότεροι από 2 εκατομμύρια πολίτες και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να παρέμβει η δικαιοσύνη.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.