Το μήνυμά του, ΗΧΗΡΟ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ !! 
Όχι μόνο εξέδωσε συγχωροχάρτι με χρυσή βούλα στα πεπραγμένα, αλλά χορήγησε κιόλας στον αρμόδιο, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες επικράτησης της ευρωπαϊκής νομιμότητας θα βρίσκονταν προ πολλού αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινικές ευθύνες, την άδεια να τα επαναλάβει με αμείωτη, ίσως και αυξανόμενη ένταση !! 

Ήταν δε τόσο εκκωφαντικό που ο κάθε πικραμένος συνειδητοποίησε για άλλη μια φορά πως τελικά οι βάρβαροι δεν βρίσκονται αναγκαστικά εκτός των τειχών και πως όσο και να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκερπάνια στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά fora, ΔΕΝ ανήκουμε στη Δύση στην οποία ήδη από το τέλος της Τουρκοκρατίας πασχίζουμε να ομοιάσουμε. 

Όσο παράδοξο και να ηχεί στο ευσεβές, ευπρεπές και αστικό ακροατήριο της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, τα χθεσινά αντανακλαστικά της παρακμάζουσας φυλής μας, έτειναν αποφασιστικά το δάχτυλο προς Ανατολάς. 
Η ερντογανοποίηση της χώρας βαίνει ΣΤΑΘΕΡΑ και ΤΟΛΜΗΡΑ προς ολοκλήρωση. Διότι ο βιασμός, όταν συντελείται εξακολουθητικά, μεθοδευμένα, επισήμως και κοστολογημένα, στο τέλος μετατρέπεται σε συνήθεια, μερικές φορές και ευχάριστη για το θύμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε προκαλεί έως και εθισμό.

Στην υγειά μας λοιπόν !!

Και εις κατώτερα !!

Στράτος Χατζηπαντσούδης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Θεωρώ ότι οι εκλογές αυτές ήταν στημένες λεπτομερέστατα και μαγειρεμένες τέλεια, από την Μητσοτάκης Α.Ε. και μου κάνει εντύπωση, που δεν λέει κανένας τίποτα. Από τους ανθρώπους που επιλέγησαν στις επιτροπές, τους δικαστικούς επιμελητές, την σταυροδοσία , τα ψηφοδέλτια που έδιναν κατά βούληση στα εκλογικά κέντρα, την ανυπαρξία αντιπροσώπων των κομμάτων, το νέο, περίεργο και ανέλεγκτο λογισμικό της Singular, τον τρόπο που καταμετρήθηκαν τα ψηφοδέλτια, το ποσοστό των άκυρων, το πόσο γρήγορα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα σχεδόν στο 98% της επικράτειας πριν τις 23:00. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ των ανθρώπων των κομμάτων με το αποτέλεσμα, που κατευθείαν άρχισαν να προετοιμάζονται για την επόμενη αναμέτρηση. Θεωρώ ότι υπήρξε εξοφθαλμη νοθεία και αλλοίωση των αποτελεσμάτων. Με όσους ανθρώπους συνομιλούσα ψήφισαν μικρά κόμματα και κυρίως η νεολαία και δεν δικαιολογείται η μείωση των ποσοστών τους με την "απλή αναλογική" . Ποιος ήξερε αυτό το "κόμμα" Νίκη?
    Πολύ βρώμα και δυσωδία. Θα διασταυρωθούν τα χειρόγραφα πρακτικά με τα αποτελέσματα των πρωτοδικείων και της Singular?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.