Με μια μεστή, ανθρώπινη και έντονα πολιτικοποιημένη ομιλία της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Αθήνα ολοκληρώνονται οι κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Με ξεδίπλωμα των θέσεων της ΠΛΕΥΣΗΣ, της υπόσχεσης ότι θα παραμείνει, στην καταγεγραμμένη στη συνείδηση των Ελλήνων, αταλάντευτα υπέρ των δικαίων της χώρας και της υπεράσπισης των πολιτών και ιδιαίτερα των πληγέντων από τις ξενόδουλες πολιτικές παρατάξεις που ξετσίπωτα παρέδωσαν την κυριαρχία της χώρας στους δανειστές ξεπουλώντας τον εθνικό πλούτο και οδηγώντας στην φτώχεια το 40% του λαού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κέρδισε το παρόν πολυπληθές κοινό (αλλά και το τεράστιο διαδικτυακό) και με αναφορά που έκανε στο ΟΡΑΜΑ της για τη Νέα Ελλάδα στην οποία προσβλέπει και θα επιδιώξει να εφαρμόσει.

Αρχικά με την είσοδο της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στη ΒΟΥΛΗ, για να δώσει ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ασκώντας δυναμική αντιπολίτευση, που δεν έχει τα τελευταία χρόνια ο τόπος, αλλά και πολυποίκιλες δράσεις εντός και εκτός Βουλής με στόχο την διασφάλιση και υπεράσπιση των δικαίων των Ελλήνων πολιτών και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.
Κεντρικό μότο της ομιλίας το "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ".
Δείτε την ομιλία της Ζωής:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.