Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ" και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Δήμου Θερμαϊκού και με τη στήριξη του Ιδρύματος Κεραμέως, το 2ο Πανελλήνιο Παιδικό Πανθρακικό Αντάμωμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023  19:00μμ ΠΑΡΑΛΙΑ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Οι πολιτιστικοί και λαογραφικοί θρακικοί σύλλογοι, θεματοφύλακες και συνεχιστές της θρακιώτικης κουλτούρας, θα σμίξουν δίπλα στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο σύνολο από περίτεχνες φορεσιές με μελίσματα και τραγουδίσματα στη θρακιώτικη ντοπιολαλιά από το μουσικό σχήμα Θρακόμελο.

Το 2ο Πανελλήνιο Παιδικό Πανθρακικό Αντάμωμα, που θα πραγματοποιηθεί στους Νέους Επιβάτες του Δήμου Θερμαϊκού, δίπλα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, προσδοκούμε να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή της θρακικής παράδοσης για τα παιδιά και τους εφήβους.

Καλώς να ανταμώσουμε!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.