Έστω και μετά τις εκλογές, σήμερα στον ALPHA TV και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι απαντήσεις δόθηκαν και αποκαλύφθηκε ο ανηλεής και χυδαίος πόλεμος που δέχθηκε η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τις δύο τελευταίες εβδομάδες που στόχευαν να της στερήσουν την παρουσία της στη Βουλή.
Ευτυχώς για τους πολίτες και δυστυχώς για τα "αριστερά" κόμματα που πατρονάρισαν τις εισοδίστριες και λασπολόγησαν συστηματικά, η απόπειρα απέτυχε αφού όμως κατάφερε να περιορίσει το μεγάλο ρεύμα αποδοχής που κατέγραφε έως τότε η Πλεύση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσκεκλημένη σε ένα πολυπρόσωπο πάνελ, αποδόμησε όλη την γνωστή "φιλολογία" καθώς όπως είπε:
«Όλοι γνώριζαν με ποια διαδικασία γίνονται τα ψηφοδέλτια. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί».

«Στην προεκλογική περίοδο επί 15 ημέρες φάγαμε έναν φοβερό πόλεμο, την ώρα που η Πλεύση Ελευθερίας άνοιγε τα φτερά της και ο κόσμος ερχόταν με αθρόα αγάπη και εμπιστοσύνη. Ήταν μία επίθεση ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχαμε 222 υποψηφίους. Όλοι γνώριζαν με ποια διαδικασία γίνονται τα ψηφοδέλτια. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί, είναι κινηματογραφημένα και τα χειροκροτήματα των υποψηφίων για το πώς θα μπούμε στη δεύτερη εκλογική μάχη.

Εγώ το είχα πει σε δύο δημόσιες συνεντεύξεις στις 24 και 29 Μαΐου ότι κάνουμε νέες λίστες και θα φέρουμε νέους υποψηφίους», σημείωσε ακόμη η πολιτικός.

«Το έκαναν κι άλλα μικρά κόμματα: ο Βαρουφάκης, ο Βελόπουλος, η ΝΙΚΗ. Χτυπούσαν όμως μόνο την Πλεύση Ελευθερίας», τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η Λένα Δημοπούλου, πρώτη στην Α' Αθηνών και η Ελένη Σαπουνίδου της Α' Θεσσαλονίκης, πρώτη σε ψήφους πανελλαδικά, βγήκαν δημόσια και είπαν ότι ψηφίστηκαν ξεκάθαρα αλφαβητικά. Αυτό συμβαίνει στα κόμματα που δεν είναι γνωστοί οι υποψήφιοί τους», υπογράμμισε.

Για την υποψήφια του κόμματος Χρύσα Διαμαντοπούλου και όσα είχε καταγγείλει είπε πως δεν βρισκόταν καν στην Ελλάδα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.