Δεν μπορώ να αντιληφθώ ειλικρινά πως αυτός ο άνθρωπος πήρε κοντά στο 40% των ψήφων στις εκλογές του Μαΐου. Οι πολίτες της χώρας έχουν αισθανθεί στο πετσί τους την αναλγησία, την θρασύτητα και την προκλητικότητα της παράταξής του. Ζούμε πλέον -οι περισσότεροι - την φτωχοποίηση, την ακρίβεια, τους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις, την ατέλειωτη κοινωνική βία που οδηγεί στην εξαθλίωση, το ξεπούλημα των πάντων και την παράδοση των κλειδιών της χώρας στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.
Σήμερα δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες από εργαζόμενους και ασθενείς κατά την επίσκεψη, με την κουστωδία του, στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.