Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, η κ. Κασάπη Κωνσταντία – Αναστασία (Νατάσα) καλεσμένη στη Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή «Περιφερειακή Όραση», ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της, ως περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Αλληλεγγύη» και επικεφαλής τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.


Όπως η κ. Κασάπη δήλωσε: «Η υποψηφιότητα μου στηρίζεται πάνω από όλα στον απόλυτο σεβασμό και στην εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του κ. Τζιτζικώστα. Η ομάδα που περιβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια και το έργο που έχει αναδείξει δεν μου αφήσαν άλλη επιλογή από το να δεχτώ σε αυτήν τη σύμπλευση και συμπόρευση. Προέρχομαι από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ήδη από το 2006 και την έχω υπηρετήσει από ποικίλες θέσεις, όπως της γενικής γραμματέως, της δημοτικής συμβούλου, της τοπικής συμβούλου, της μελετήτριας, της ερευνήτριας, του στελέχους και της συνεργάτιδας της υποστηρικτικής άμεσης ομάδας Δήμαρχου. Για μένα η υποψηφιότητα μου στην αυτοδιοικητική / περιφερειακή αναμέτρηση, είναι το προσωπικό μου καθήκον στην αγάπη και στην υπευθυνότητα που έχω όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στις αρμοδιότητες μου, όσο και κυρίως στους δημότες μας.»

Εντύπωση δημιουργεί πως η πρώην συνεργάτης του δημάρχου Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή αποφεύγει να χρησιμοποιήσει το  όνομα του δημάρχου, στην υποστηρικτική άμεση ομάδα του οποίου εργάστηκε.  

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.