Είναι αλήθεια πως είναι μια ενεργή πολίτης που δεν διστάζει να παίρνει θέση και το κυριότερο δεν μασάει τα λόγια της. Στην χθεσινή της ανάρτηση η Κλέλια Ρένεση στο instagram πετάει φλόγες ξεσηκωμού ενάντια στην λαίλαπα των συμμοριτών επικυρίαρχων και την μούγγα των αργυρώνητων μέσων μαζικής εξαπάτησης σχολιάζοντας τον πύρινο εφιάλτη που βιώνει η Ελλάδα.



Η ηθοποιός έχει εξοργιστεί για την κατάσταση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι, με τη χώρα να φλέγεται και τις περιουσίες να χάνονται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Και κυρίως με την απάθεια που έχει μολύνει τους Έλληνες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Όταν όλη η χώρα καίγεται, έχουμε νεκρούς, χιλιάδες στρέμματα στάχτη, παρθένα δάση, άπειρα ζώα, δηλητήριο κ καπνός πάνω απ όλη την χώρα κ τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ παίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους, τότε ξέρεις στα σίγουρα ότι έχει γίνει πραξικόπημα κ έχουμε κανονική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Σε καιρούς αφύπνισης, τώρα θα καιγόταν η Ελλάδα απ τον θυμό κ την αγανάκτηση. Έχετε ρημάξει ότι άφησαν οι παππούδες μας για μας. Απ τα δέντρα που φύτεψαν, απ τα χωριά που γέννησαν, απ τα χωράφια που θέρισαν, απ τις αξίες που μας πέρασαν, απ τα όνειρα που μας μπόλιασαν. Η χώρα είναι υπό κατάληψη μιας συμμορίας ανεύθυνων επικίνδυνων αλαζόνων που στέκονται μόνο στη μόστρα, τσιμεντώνουν μνημεία κ ζωές, κ ευλογούν με ανάπτυξη των 500€ το μήνα κ πολύ σας.

Είμαστε πιο μόνοι κ αβοήθητοι από ποτέ.

Κ φταίμε. Γιατί δεν έχουμε κοινότητα, δεν έχουμε φωνή, αλληλεγγύη, γιατί δεν είμαστε ομάδα, γιατί δεν γίναμε κ μεις συμμορία. Συμμορία δικαίου κ αγάπης.

ΝΤΡΟΠΗ κ ΑΗΔΙΑ τα λόγια τους πως δεν φταίνε για τους νεκρους. ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟ!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ;;;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΙΣΧΗΝΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ;;

Η ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΗ , ΧΥΔΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ο ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ Κ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.