Με την είδηση ότι άνοιξε ο δρόμος από τη Μηλίνα Πηλίου προς το Τρίκερι έσπευσαν σήμερα εθελοντές του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου να παραδώσουν, σε άπορες οικογένειες που υπέφεραν από την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού.

Η βοήθεια αυτή προήλθε από την προσφορά πολιτών στους κουμπαράδες που είχαν στηθεί στα πλαίσια της συναυλίας αλληλεγγύης του Συλλόγου που έλαβε μέρος στα Καλά Νερά στις 12 Αυγούστου.

Τα είδη της βοήθειας αγοράστηκαν από καταστήματα της ευρύτερης περιοχής καθώς και από το Τρίκερι. Η διανομή έγινε στο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου με την στήριξη του Παπά Κώστα. Προτεραιότητα δόθηκε από το Σύλλογο σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς και σε νοικοκυριά ΑμΕΑ και αστέγων.

Το Τρίκερι δεν υδροδοτείται λόγω βλάβης σε τμήματα του οδικού δικτύου και στον αγωγό που μεταφέρει πόσιμο νερό από το φράγμα Παναγιώτικο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να έχουν ανάγκη από δωρεάν διανομές
 εμφιαλωμένου νερού για αρκετά μεγάλο διάστημα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.