Είναι γεγονός, έχει καταγραφεί από δορυφορικές λήψεις και έχει πιστοποιηθεί από έγκριτους επιστήμονες πως φερτά υλικά έχουν "ταξιδέψει" πολλά χιλιόμετρα και από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας έφτασαν μέχρι και τον Θερμαϊκό κόλπο.
Σήμερα εντοπίστηκε νεκρή αγελάδα να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του Αγγελοχωρίου.
Δημοσιεύθηκε μάλιστα βίντεο σύμφωνα με το οποίο το νεκρό ζώο περισυνέλεξε ιδιωτικό σκάφος και το ρυμούλκησε στην ακτή.

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Θερμαϊκού σύμφωνα με το οποίο φέρεται άμεσα να επιλήφθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την διευθέτηση του ζητήματος απομάκρυνσης του νεκρού ζώου.

Άμεση επέμβαση για την απομάκρυνση της νεκρής αγελάδας από τις ακτές

Αφού το Λιμενικό έδωσε εντολή στο αλιευτικό σκάφος να οδηγήσει το νεκρό ζώο σε ακτές της Νέας Μηχανιώνας, οι υπηρεσίες του Δήμου κάλεσαν εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης, με την οποία έχει σύμβαση ο Δήμος, που μετέφερε το νεκρό ζώο στην Καβάλα, όπου υπάρχει ειδικός κλίβανος για αποτέφρωση ζώων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.