Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο αντιδήμαρχος Οικονομικών για ακόμη μία φορά εισηγήθηκε την επικύρωση πρακτικού οικονομικής προσφοράς σε δημόσιο διαγωνισμό με μηδενική έκπτωση και με έναν μόνο μειοδότη.

Είναι πλέον κανόνας οι διαγωνισμοί που κάνει ο δήμος Θερμαϊκού να προσελκύουν το ενδιαφέρον ενός μόνο εργολάβου, ή προμηθευτή ο οποίος μάλιστα δεν δίνει καμία έκπτωση, ή η έκπτωση γίνεται για τα μάτια του κόσμου. Δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση ή μας έχουν πάρει χαμπάρι, το μόνο πάντως σίγουρο είναι ότι ο δήμος δεν καρπώνεται κανένα όφελος από τους διαγωνισμούς που διεξάγει με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλα ποσά.

Ο δήμαρχος θα μπορούσε να ακυρώσει έστω έναν από τους διαγωνισμούς αυτούς και να δώσει ένα μήνυμα ότι σέβεται τα χρήματα των δημοτών, αλλά φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν τον αποκαλούν δήμαρχο των μηδενικών εκπτώσεων και του ενός μειοδότη!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.