Την επείγουσα επέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ζητάει ο Θοδωρής Τζέκος για το επικίνδυνο πρανές στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας. Ο Τζέκος καταγγέλλει τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Θερμαϊκού για την ανεπαρκή ανταπόκριση, την ολιγωρία και την αδιαφορία τους αναφορικά με το πρόβλημα αυτό και θέτει ως μείζον θέμα την άμεση τοποθέτηση συρματοκιβωτίων προκειμένου να λειτουργήσουν ως μέτρο αντιστήριξης.


 Ήδη σε ορισμένα σημεία οι διαβρώσεις του χώματος είναι ορατές και έχουν αποκαλυφθεί οι ρίζες των δένδρων, κάτι που σημαίνει πως σε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο δεν αποκλείεται η υποχώρηση του εδάφους και κατ επέκταση του δρόμου. «Η λήψη μέτρων είναι αναγκαία και επιβεβλημένη καθώς μιλάμε για την ασφάλεια μιας περιοχής και κυρίως των δημοτών μας. 



Καλώ όλες τις αρμόδιες αρχές να συνεργαστούν για την αντιμετώπισή του προβλήματος προτού εξελιχθεί σε κρίση μεγαλύτερων διαστάσεων» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού Θοδωρής Τζέκος.

VIDEO: EΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΝΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.