Τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, όπως αυτές διατυπώθηκαν σε πρόσφατη παρουσία της σε εκπομπή (10/10/23).
Όταν οι κυβερνητικοί αλλά και οι τηλεοπτικοί υποστηρικτές πανηγύριζαν για νίκη της ΝΔ και τόνιζαν το πρόσφατο 41%, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρρησία λόγων και έργων αλλά και διορατικότητα που την διακρίνει ισχυρίστηκε με επιχειρήματα πως η ΝΔ θα έχει φθίνουσα πορεία.
Και συγκεκριμένα δήλωνε:

"Είμαι πεπεισμένη ότι η Νέα Δημοκρατία θα έχει μια φθίνουσα πορεία, γιατί ο κόσμος πραγματικά υποφέρει, έχει στενάξει και ενοχλείται τρομακτικά από αυτήν την αλαζονεία.
Αν ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει, γιατί ήταν τεράστια η αποχή και στη Θεσσαλία, αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν θα σηκώσει κεφάλι, και να μην έχουν αυτή την αίσθηση οι κυβερνώντες".

Φυσικά γνωρίζουμε πως οι πολίτες δεν συγχωρούν ούτε αποδέχονται την έπαρση και την αλαζονεία, πολύ περισσότερο από κυβερνώντες νυν και πρώην που την επέδειξαν εφαρμόζοντας αντιλαϊκές πολιτικές και υπακούοντας σε οδηγίες έξωθεν.
Η αντίστροφη πορεία που οδηγεί σε συρρίκνωση της επιρροής της Μητσοτακικής δεξιάς ξεκίνησε, η παρουσία της Πλεύσης Ελευθερίας, εντός και εκτός Βουλής, είναι μια παράμετρος που την επισπεύδει.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.