Αναχωρεί σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου η Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Masters που διοργανώνει η παγκόσμια ομοσπονδία της ICF και θα διεξαχθεί στην Πατάγια της Ταϊλάνδης από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου 2023.

Η ελληνική αποστολή αριθμεί συνολικά 38 αθλητές/τριες και συγκεκριμένα 18 γυναίκες και 18 άνδρες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Sup και την οποία θα συνοδεύσουν ο Πρόεδρος της ΕΟΚ-Κ κ. Σκούρτης Ιωάννης και ο κ. Αγγελάκης Εμμανουήλ.

Μεταξύ των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Sup βρίσκονται και τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού "ΝΟΑΘ", όπως μας πληροφορεί ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Χρίστος Μοσχοβίτης.

Αυτοί είναι οι:

Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ Στυλιανός στην κατηγορία των Ανδρών +40,
η ΛΟΓΟΘΕΤΗ Κυριακή, στην κατηγορία των Νεανίδων και
ο ΤΖΑΝΑΚΗΣ Νικήτας στην κατηγορία των εφήβων.

Τους ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
Μας τιμούν άλλωστε με την παρουσία τους σ' ευτή την Παγκόσμια διοργάνωση εκπροσωπώντας τον Θερμαϊκό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.