Η δημοτική κίνηση «Ενεργοί Πολίτες Βόλου» καλεί όλους τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες στην πρώτη συνέλευση μετά από τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στις 20:30 στο ισόγειο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτήριο Παπαστράτου). Παρά το γεγονός της μεγάλης επιτυχίας εκλογής δύο δημοτικών συμβούλων και ενός τοπικού συμβούλου από τους Ενεργούς Πολίτες με τη Συμμαχία για τον Βόλο, η πόλη δυστυχώς συνεχίζει να παραπαίει. Η πλειοψηφία των εκλογέων επέλεξε μία δημοτική αρχή που αδιαφορεί και τις περισσότερες φορές συναινεί στην καταστροφή του περιβάλλοντος της πόλης.

Τα μεγάλα προβλήματα, όπως η ποιότητα του νερού, η καύση των σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ, η έλλειψη πρασίνου και άλλα πολλά μπήκαν σε δεύτερη μοίρα μάλλον από πολλούς εκλογείς. Όλα αυτά τα προβλήματα και κυρίως η εγκατάσταση υγροποιημένου φυσικού αερίου (L.N.G.) στην Κριθαριά θα τεθούν σε συζήτηση και θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας για την επίλυσή τους. Υπάρχει ανάγκη συστράτευσης του λαού του Βόλου, των κινημάτων και των συλλογικοτήτων. Ως Ενεργοί Πολίτες θα συμβάλουμε στη διοργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου κατά της εγκατάστασης LNG στον Παγασητικό σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Πολιτών και άλλους φορείς και συλλογικότητες. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.