Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κα Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ERTNEWS, στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Έδωσε εξηγήσεις για το οξυμένο ζήτημα των γυναικοκτονιών που έχουν αυξηθεί και έχει καταστεί μια νέα μάστιγα για την Ελληνική κοινωνία και έθεσε εκ νέου την επιτακτική ανάγκη να κατοχυρωθεί ως όρος και ιδιαίτερη κατηγορία εγκλήματος. Έψεξε την αδιαφορία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να παραστεί και να τοποθετηθεί για το θέμα στη Βουλή. Να υπενθυμίσουμε πως η Πρόεδρος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έχει καταθέσει τρεις φορές Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κι εκείνος δεν πηγαίνει στο κοινοβούλιο για να απαντήσει σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Υπεραμύνθηκε της αναγκαιότητας για την κατάθεση νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέμα το οποίο το ενέταξε στην ισότητα και την κατοχύρωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του Δημόσιου Πανεπιστημίου και άρνηση στην μεθοδευμένη ιδιωτικοποίηση της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την έλευση ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Κάλεσε για άλλη μια φορά τους κυβερνητικούς βουλευτές να σταματήσουν τις κακοποιητικές συμπεριφορές και το μπούλινγκ απέναντι στην ίδια αλλά και σε γυναίκες κυρίως βουλευτές, στην κα καραγεωργοπούλου, που δίνουν μάχη για το θέμα της διερεύνυσης και όχι απόκρυψης των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών.

Εκτίμησε πως η συνεχής παρουσία της Πλεύσης Ελευθερίας στη ΒΟΥΛΗ με το πλήθος των παρεμβάσεων των βουλευτών της έχει αντανάκλαση στους πολίτες, παρ'ότι δεν προβάλλεται από το τα ΜΜΕ, και θα αναγνωριστεί με την υπερψήφιση των υποψηφίων της στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Δείτε την συνέντευξη:


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.