του Jacques Henry / 14 Μαρτίου 2024

Οι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου θα αρχίσουν να κουράζονται από άρθρα που αναφέρουν την ύπουλη εγκατάσταση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος στη Δυτική Ευρώπη. Από τότε που ο Τιερί Μπρετόν προήχθη σε «Υπουργό Αλήθειας» στις Βρυξέλλες, η κατάσταση που κατήγγειλα σε αυτό το ιστολόγιο έχει επιταχυνθεί. Ένα άρθρο της Francesca de Villasmundo με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2024 αναφέρει την καταδίκη σε φυλάκιση ενός έτους ενός Βέλγου εθνικιστή βουλευτή για παρατηρήσεις που παραβίαζαν τον βελγικό νόμο για τον ρατσισμό και την άρνηση του Ολοκαυτώματος: https://www. medias-presse. info/depute-nationaliste-belge-1-an-de-prison-ferme/187489/ . Το συμπέρασμα του άρθρου έχει ως εξής:

«Μια τέτοια καταδίκη δημιουργείται για να παραδειγματίσει, να δημιουργήσει φόβο, να φιμώσει τις διαφωνούσες φωνές, να αναγκάσει τον πληθυσμό να αυτολογοκριθεί, να τηρήσει τους κανόνες, να είναι υπάκουος σε μια λεγόμενη δημοκρατική εξουσία που έχει γίνει παντοδύναμη. Μην κάνετε κανένα λάθος γι 'αυτό, η μετατόπιση προς ολοκληρωτικά καθεστώτα στην Ευρώπη αυξάνεται».


Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της εξέλιξης; Καταρχάς, υπάρχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με μια εκτεταμένη διοίκηση σχεδόν 10. 000 ατόμων, η οποία επεξεργάζεται οδηγίες για τις εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες κανονικά πρέπει να τις υποβάλουν στην εκπροσώπηση των πολιτών τους, η οποία αποτελείται από εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού. Καθώς αυτοί οι εκπρόσωποι γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι δεν έχουν πλέον καμία εξουσία, αφού όλα αποφασίζονται στις Βρυξέλλες, έχουν γίνει, λόγω των περιστάσεων, δουλοπρεπείς «yes-men», εντελώς αποκομμένοι από τους ανθρώπους που τους εξέλεξαν. Επομένως, η πόρτα είναι εκ των πραγμάτων ορθάνοιχτη για την ομαλή εγκαθίδρυση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Από πού προέρχονται οι παραγγελίες; Υπερεθνικές ομάδες πίεσης, όπως τα οικονομικά λόμπι, είναι στην πραγματικότητα επικεφαλής, και τα παραδείγματα έχουν πολλαπλασιαστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα σύστημα οικονομικών κυρώσεων, καθώς η Ουγγαρία πλήρωσε πρόσφατα το τίμημα στην περίπτωση της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και των διατάξεων κατά των ΛΟΑΤ+. Τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το οικονομικό λόμπι είναι κάθε είδους, όπως η «Λέσχη του Νταβός», η «Ανοικτή Κοινωνία» και ένα πλήθος ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα τόσο από αυτά τα οικονομικά λόμπι όσο και από την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και επομένως από τους ευρωπαίους φορολογούμενους στο σύνολό τους. Τέλος, οι τοπικοί παράγοντες, δηλαδή σε κάθε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι άμεσα οι κυβερνήσεις, όπως θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, αλλά οι διογκωμένες εθνικές διοικήσεις, δημόσιοι υπάλληλοι ξεπουλημένοι στις πιο επιζήμιες προοδευτικές ιδεολογίες που έχουν μεταμφιεστεί σε περιστάσεις: ένα "καφέ πουκάμισο". Ως εγγυητές της ορθής εφαρμογής των οδηγιών των Βρυξελλών σε τοπικό επίπεδο, αποστολή τους είναι η εφαρμογή αυτών των οδηγιών, από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών έως την εγκατάσταση ανεμόμυλων, συμπεριλαμβανομένων των σουρεαλιστικών ελέγχων της γεωργικής δραστηριότητας ή της λειτουργίας νοσοκομείων, για να μην αναφέρουμε συγκεκριμένα θέματα όπως η ορθή διεξαγωγή του οπτικοακουστικού τομέα ή η εφαρμογή των ποινών. Μια ευθύνη που έχει υποβιβάσει τους δικαστές και το δικαστικό σώμα στο σύνολό του σε χυδαίους εκτελεστές.

Όλα πάνε εκεί και έτσι διαμορφώνεται ένα ολοκληρωτικό καθεστώς και όλα είναι ήδη σε ισχύ σε χώρες όπως η Γαλλία ή το Βέλγιο, είναι μη αναστρέψιμα! Ήμουν έτοιμος να ξεχάσω έναν άλλο ιμάντα μετάδοσης: τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τα κράτη ή, πιο πεζά, από το ίδιο οικονομικό λόμπι που αναφέρθηκε παραπάνω, για να μην αναφέρω τα κοινωνικά δίκτυα που έχουν γίνει πραγματικοί «ανοιχτοί υπόνομοι» (δεν θυμάμαι ποιος έκανε αυτή τη σύγκριση)....

Αλλά γιατί δεν αντιδρά ο λαός; Επειδή έχουν ήδη διαμορφωθεί για να υπακούουν από την επιτυχή επίδειξη του επεισοδίου του κορονοϊού, το οποίο αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι ήταν πλέον ώριμοι να δεχτούν την εθελοντική τους δουλεία. Για να οδηγήσουν τα τελευταία καρφιά αυτού του ασφυκτικού κλοιού των δυνάμεων των οποίων μοναδικός στόχος είναι να κυριαρχήσουν στον κόσμο, κάθε είδους υπερεθνικοί θεσμοί όπως η IPCC ή ο ΠΟΥ (για να αναφέρουμε μόνο τους δύο πιο σημαντικούς) ενσταλάζουν φόβο σε όλα τα δελτία ειδήσεων. . . Ακόμη χειρότερα: ο ασφυκτικός έλεγχος των οικονομικών δυνάμεων στον τομέα των τροφίμων, δηλαδή της γεωργίας στο σύνολό της. Είναι ένα ασταμάτητο μέσο κυριαρχίας των λαών. Και οι περιβαλλοντολόγοι, οι οποίοι σίγουρα δεν καταλαβαίνουν τίποτα, έχουν επικροτήσει την παύση καλλιέργειας πλούσιας γεωργικής γης στο όνομα της διατήρησης της βιοποικιλότητας και, προκειμένου να εδραιώσει την εξουσία του πάνω στα τρόφιμα, το οικονομικό λόμπι ενθάρρυνε το ελεύθερο εμπόριο τροφίμων από χώρες που δεν σέβονται τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τιμωρώντας τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους: ζητήστε από την BlackRock ή την Vanguard να σεβαστούν τα πρότυπα των Βρυξελλών, θα νομίζουν ότι είστε τρελοί.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα εμφανιστούν για να μειώσουν τους απείθαρχους στην κατάσταση των σκλάβων και τελικά να τους εξαλείψουν. Ευτυχώς, προς το παρόν, αυτό το φαινόμενο αφορά μόνο τη Δυτική Ευρώπη, το παράδειγμα δημοκρατίας που όλος ο κόσμος πρέπει να αντιγράψει! Η ιδεολογική μαφία στο τιμόνι της Ευρώπης έχει ωθήσει τα όρια του αδιανόητου. . . το χειρότερο που έχει εφεύρει η ανθρωπότητα τα τελευταία εκατό χρόνια, οι δικτατορίες που άνθισαν σε όλο τον κόσμο με τον Φράνκο, τον Χίτλερ, τον Σαλαζάρ, τον Μάο, τον Στάλιν, τον Παπαδόπουλο, τον Ρεζά Σαχ, . . . για να μην αναφέρουμε τη Νότια Αμερική με τον Ongania, τον Pinochet, τη στρατιωτική χούντα στη Βραζιλία. Υπάρχει ελπίδα για όλους τους Ευρωπαίους που μπορούν ακόμα να το κάνουν: να ξεφύγουν από αυτό το ευρωπαϊκό χάος, στη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, το Βιετνάμ, . . .και αν ήμουν 40 χρόνια νεότερος και η κατάσταση στην Ευρώπη ήταν τόσο σάπια όσο είναι σήμερα, θα μετακόμιζα στο Βλαδιβοστόκ, την πιο δυναμική πόλη της Ρωσίας σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.


πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.