Καταγγέλλουμε το θρασύδειλο βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του Κ.Κ.Ε στη Περαία. Μέσα στη νύχτα, θρασύδειλα φασιστοειδή κατέστρεψαν το περίπτερο του Κόμματος.

Προφανώς και τους ενοχλεί η δράση και το κύρος που έχει το Κ.Κ.Ε στην περιοχή.Όμως, όσες αφίσες και αν σκίσουν, όσες υλικές φθορές κι αν προκαλέσουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι απλά να κουράζονται.

Το Κ.Κ.Ε εχει βαθιές ρίζες στον λαό! Τα μαντρόσκυλα του συστήματος εδώ και καιρό έχουν πάρει τη θέση που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, στο καλάθι των αχρήστων!!! Και τώρα λοιπόν θα πάρουν την απάντηση τους. Με πιο δυνατό Κ.Κ.Ε σε ολες στις γειτονιές και τα χωριά και στις ευρωεκλογές!!!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.