23 νέοι συγκροτούν το Συμβούλιο

Ελπιδοφόρο και πανηγυρικό το κλίμα κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θερμαϊκού όπου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Προεδρείου, για τον υπεύθυνο οικονομικών και τον εκπρόσωπο τύπου.

Η κάλπη ανέδειξε Πρόεδρο τον Ιωάννη Μανδράου, Αντιπρόεδρο τον Ευάγγελο Λαζαρίδη, Γραμματέα την Πηνελόπη-Ελένη Αθανασιάδου, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου τον Γεωργία (Τζωρτζίνα) Κουρκούτα και Ταμία τον Γρηγόρη Σπανομιχαλάκη. Η θητεία τους θα είναι τριετής.

Η διαδικασία συντονίστηκε από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τον συντονισμό των δράσεων του γραφείου νεολαίας, Θεόδωρο Σαρρή, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος, Θόδωρος Τζέκος, που συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. Νέων, ευχόμενος μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία.

Τα μέλη του Δ.Σ. είναι 23, ενώ στο μητρώο νέων είναι καταγεγραμμένα 87.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Οργάνου ορίστηκαν και έξι (6) συντονιστές σε ισάριθμες επιτροπές με 6μηνη θητεία.

Επιτροπή Παιδείας: Νάκου Θεοδώρα, Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού: Μαραγκός Ιωάννης-Παναγιωτης, Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ισότητας Φύλων: Γκαμανη Ειρήνη, Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού: Λιόλιος Χαράλαμπος, Επιτροπή περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας: Ξουρή Αγγελική, Επιτροπή Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας: Μουτάφης Ευστάθιος




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.