Στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης, ύψους 110.000 ευρώ, με την Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης (ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ) προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού, προκειμένου η ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ να αναλάβει την εκπόνηση όλων των μελετών για το νέο κλειστό γυμναστήριο της Επανομής, τη δημοπράτηση του έργου και την επίβλεψη της κατασκευής μέχρι την αποπεράτωσή του.
Η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού παίρνει αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να αποσοβήσει τον μεγάλο κίνδυνο να χαθεί η χρηματοδότηση, ύψους 590.000 ευρώ από το πρόγραμμα, "Φιλόδημος ΙΙ", που αφορά στην υλοποίηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Επανομής, καθώς η προθεσμία για την ολοκλήρωσή του εκπνέει στο τέλος του 2024 και μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει τίποτα, προκειμένου να γίνει πράξη το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο.
"Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί μία ακόμη χρηματοδότηση έργου στο Δήμο Θερμαϊκού. Είναι χρέος μας να πράξουμε οτιδήποτε είναι εφικτό και βιώσιμο στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί επιτέλους το νέο γυμναστήριο, που θα αποτελέσει ένα έργο-ανάσα για την κοινωνία και τη νεολαία του Θερμαϊκού και της Επανομής ειδικότερα", τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρος Τζέκος.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.