Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 31/5 και 1-2/6 το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο εκπαίδευσης του ΟΦΚΑΘ.!!!
Εθελοντές μας από τις βάσεις ετοιμότητας Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Γιάννενα, Φθιώτιδας, Αττικής ταξίδεψαν στα πανέμορφα Άγραφα για να εκπαιδευτούν σε διάβαση στο φαράγγι Μπουζονίκου, αναρρίχηση, καταρρίχηση, διάσχιση φαραγγιού στον Γρανιτσιώτη, ορμητικά νερά, κανό, καγιάκ, ορεινή πεζοπορία, πρώτες βοήθειες στην φύση, προσανατολισμούς κ.λ.π.!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ευρυτανίας και ειδικά τον κ. Τασσιό Αριστείδη Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο Άγραφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, και τον Προέδρο Τοπικού Βαλαώρας κ. Χρήστο Τσιαμπόκαλο για την άριστη συνεργασία, φιλοξενία, και σίτιση όλης της ομάδας.!!!


Ένα τεράστιο ευχαριστώ όμως στους εκπαιδευτές του τριήμερου κ. Αθανάσιου Ανδρέα, Παλιούρα Παναγιώτη, Χρήστο Σιαφάκα και Πέτρο Φίλια για την μετάδοση των γνώσεων τους.!!!!
Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη μας που συμμετείχαν με επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητες.!!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.