Από την 1η Ιουνίου τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα ναυαγοσωστικής κάλυψης του δήμου Θερμαϊκού. Συνολικά έχουν τοποθετηθεί οκτώ πύργοι: 
Στην Περαία (Κοχύλι και στην πλατεία Μνήμης), στους Ν. Επιβάτες, στην Αγία Τριάδα (ΑΚΤΙΟΝ), στην Επανομή (Πάλιουρα και Ποταμό) και επιπλέον υπάρχει πλήρης εξοπλισμός στη Ν. Μηχανιώνα. 
Το εξειδικευμένο προσωπικό θα επιτηρεί την παραλιακή ζώνη, καθημερινά από τις 10:00 π.μ μέχρι τις 18:00 μ.μ. 

Από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου το πρόγραμμα θα διευρυνθεί 10:00 π.μ - 20:00 μ.μ σε Ποταμό και Αγία Τριάδα. Τη ναυαγοσωστική κάλυψη του δήμου συμπληρώνουν δύο πλωτά σκάφη -με χειριστή, ναυαγοσώστη και πλήρη εξοπλισμό- σε Ν.Επιβάτες και Επανομή, δύο Jet Ski σε Αγία Τριάδα και Ποταμό Επανομής και ένα όχημα 4Χ4 για περιπολίες από ξηράς. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την 1 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.