του ακτιβιστή

Δεν θα αρκεστούμε στο σημερινό ποστ της Maria Denaxa από τη Γαλλία, που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, ούτε θα αναφερθούμε στα μαύρα σύννεφα που γέμισαν τον ουρανό της Ευρώπης και πυκνώνουν τις εφιαλτικές σκέψεις για την επόμενη μέρα και το μέλλον των παιδιών μας με την απειλούμενη εξαφάνιση της επίπλαστης ψευτοευημερίας μας.

Θα σταθούμε όμως στην αφελή (επιεικής ο όρος) προσέγγιση της διεθνούς συγκυρίας σχεδόν από όλα τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας για τη νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου.
Μας έχουν ζαλίσει με τις προσωπικές αλληλοκατηγόριες αστείων ηγετίσκων που αφορούν τα αμύθητα περιουσιακά τους στοιχεία και τα συντονισμένα ψέματα για την άβυσσο που περιμένει τα νοικοκυριά την επομένη των εκλογών, που δήθεν θα αποφύγουμε αν τους εμπιστευτούμε και τους ψηφίσουμε.

ΠΛΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ, αγαπητοί μου φίλοι.

Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται από καμία κυβέρνηση. Η ακρίβεια μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την ανάπτυξη και οργάνωση ενός δυναμικού καταναλωτικού κινήματος, που δυστυχώς δεν υπάρχει και δυστυχέστατα δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας από τους "σωτήρες" της πλάκας που μας έχουν καταλύσει.


Συγχωρέστε με, αλλά παρά την εξαθλίωση στην οποία έχουμε οδηγηθεί από πουλημένες διαχρονικά κυβερνήσεις σε οργανωμένα συμφέροντα επιχειρηματικών κύκλων, ο πάτος του βαρελιού δεν έχει ακόμα γίνει κατανοητός, πόσο μάλλον ορατός.

Και δεν είναι άλλος από την επόμενη μέρα που οι παγκόσμιες ελίτ οδηγούν τους λαούς της Ευρώπης και τον προ των πυλών επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο που δεν θα αργήσουν να μας τον επιβάλλουν τα αστεία ανθρωπάκια που βρίσκονται επικεφαλής στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης.

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Και θα μας σπρώξουν σ' αυτόν. Είμαστε ήδη μπλεγμένοι ως χώρα με την άφρονα πολιτική στάση της νέας δημοκρατίας και του μητσοτάκη.
Και οι δεξιοί πάντοτε ήταν καθοδηγούμενοι από τα ξένα συμφέροντα και πειθήνια όργανα των δυτικών και ατλαντικών μας "φίλων".

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;

Πού χαθήκανε; Έχουνε πούσια ; Είναι τυφλοί ή ανεύθυνοι ; Ή μήπως δεδομένοι ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ 3ου ΠΠ που είναι επί θύρας;
Γιατί δεν ενημερώνουν; Γιατί δεν αφυπνίζουν τους πολίτες; Γιατί δεν πληροφορούν για την πιθανολογούμενη τραγική εξέλιξη;

Πρόκειται για Νατοϊκό σχεδιασμό - Προχωράμε προς τον όλεθρο;



ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΡΙΑ:
Ο Μακρόν προανήγγειλε την εμπλοκή της Γαλλίας και της Ευρώπης στον πόλεμο κατα της Ρωσίας! Δεν τους σταματάει τίποτα! Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, την κόβουν και την ράβουν στα μέτρα τους και στη συνέχεια αποφασίζουν και διατάζουν ανθρωποθυσίες! Αυτό λέγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ! => «Οι Γάλλοι να είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες», ζήτησε νωρίτερα σήμερα ο Μακρόν, κατα τη διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 80 χρόνια απο την απόβαση της Νορμανδίας. Παράλληλα, ο στρατηγός Pierre Schill, αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων του γαλλικού στρατού, δήλωσε με κάθε σοβαρότητα ότι «το γαλλικό έθνος είναι έτοιμο να κάνει θυσίες» και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα του γαλλικού λαού να συσπειρωθεί!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.