Με παραγγελίες, ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές και έντυπες, θα γίνει η επόμενη παράδοση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες στον Θερμαϊκό, από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία. Λήξη των παραγγελιών ορίστηκε η 4η Δεκεμβρίου και η παράδοση θα γίνει στο πάρκο των Ν. Επιβατών. 

Τυρί, αλεύρι, πατάτες, μέλι, φασόλια, ρεβύθια, φακές περιλαμβάνει η φόρμα παραγγελίας που αναρτήθηκε στο μπλοκ της Πρωτοβουλίας και οι τιμές είναι πράγματι καλές και άριστη ποιότητα τροφίμων.

Ακολουθεί η φόρμα παραγγελίας, όπου επιλέγεται προϊόν και ποσότητα συσκευασιών.

Όσοι δεν μπορούν να υποβάλλουν την παραγγελία διαδικτυακά μπορούν να επικοινωνήσουν με μέλη της Πρωτοβουλίας στα παρακάτω τηλέφωνα 2392052021, 2392022116, 2392022907, 6948482008.

Επίσης όσοι από τους φίλους της Πρωτοβουλίας θέλουν να βοηθήσουν, ως εθελοντές, την ημέρα της παράδοσης αλλά και προηγουμένως παρακαλούνται να το γνωστοποιήσουν στο στέκι της Πρωτοβουλίας (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός) ή στο τηλέφωνο 2392052021

.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.