Δεν θεωρεί απαραίτητη τη δημοσίευση της πρόσκλησης και της Ημερήσιας Διάταξης των θεμάτων των Συνεδριάσεων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού.
Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν την αποστέλλει στα ΜΜΕ της περιοχής.
Και το χειρότερο ... ακόμα και το ανέβασμά της στη δημοτική ιστοσελίδα είναι με φορμά εικόνας, η οποία και κακής ποιότητας αλλά και ανεπεξέργαστη είναι, αν θελήσει κανείς να την κοπιάρει.
Δημιουργεί ειλικρινά απορία η προκλητική αυτή τακτική του Προέδρου κ. Σπύρου Αδαμίδη κι αυτό γιατί όσον αφορά άλλες δραστηριότητές του φροντίζει να τις διοχετεύει με δελτία τύπου στα τοπικά μπλογκς, φροντίζοντας να προβάλλει με έμφαση την προσωπική του συμβολή σ' αυτές.
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν επιθυμεί να   γίνονται γνωστές, σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Απλά αποδίδουμε την τακτική αυτή σε άγνοια των κανόνων της (ηλεκτρονικής) επικοινωνίας ή σε αμέλεια που ίσως τον χαρακτηρίζει.
Επιχειρούμε με copy paste δυστυχώς να πληροφορήσουμε τους δημότες για την επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων στους Ν. Επιβάτες, και ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να σχολιάσουμε ξανά παρόμοιες παραλείψεις:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ποιανού επιτυχημένου προέδρου Δ. Συμβουλίου από το παρελθόν, μας βγήκε "copy paste" ετούτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.