Ποτέ δεν είναι αργά οι άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης (όσοι απ' αυτούς δεν τους έχει καταπιεί το τέρας της παρακμής και της ισοπέδωσης των αξιών) να σηκωθούν από τα ανάκλιντρα της  ψευτοευμάρειας με την οποία τους έχει μπουκώσει το σύστημα της διαπλοκής της ψευτοδιανόησης και της αρπαχτής.
Χαρήκαμε την "αντρίκια" και καθαρή τοποθέτηση της πολύ καλής ΗΘΟΠΟΙΟΥ στην απονομή διακρίσεων πρόσφατα, όπου δεν μάσησε τα λόγια της για τις γλάστρες που προσπαθούν να παραστήσουν τους ηθοποιούς. Θα μου πείτε εδώ άλλοι παριστάνουν τους πολιτικούς με άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στο επίπεδο διαβίωσης μας και στην καταρράκωση της πατρίδας μας, τώρα εσύ κόλλησες με το θέατρο;
Πιστεύω και γράφω για το σύστημα που έχει απαξιώσει τα πάντα γιατί έχει βρει εύπλαστες συνειδήσεις και μούφα αντιστάσεις από ανθρώπους που είχαν υποχρέωση απέναντι στην διαδρομή και την ιστορία τους (τουλάχιστον) να μην σκύψουν στις προσταγές της ΛΕΡΑΣ που μας έχει πνίξει.
Και να που η κα Διαβάτη φαίνεται να δίνει το σύνθημα της επίθεσης σε όσους έχουν παραμείνει ως σήμερα ζωντανοί, αν και σιωπηλοί.
Παρακολουθείστε το βίντεο στο οποίο δεν χαρίστηκε, αν και φιλοξενούμενη, στον Αρναούτογλου:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.