του ακτιβιστή

Απέφυγε να παραστεί ο Γιάννης Μαυρομάτης στη συνάντηση των κατοίκων της Αγίας Τριάδας, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΚΑΠΗ. Αντ' αυτού στη συγκέντρωση εκπροσώπησαν τη διοίκηση οι κκ Καλλονάς και Γιάκης, που δεν κατάφεραν να πείσουν τους κατοίκους παραπέμποντάς τους σε νομική διευθέτηση του προβλήματος.
Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι με την τελευταία κίνηση της διοίκησης Μαυρομάτη, που όχι δεν πάγωσε τις οφειλές όπως είχε υποσχεθεί αλλά έστειλε ειδοποιητήρια των οφειλών (βεβαίωσε τις οφειλές σε  δόσεις) αναδρομικά από τον Ιούλιο και μάλιστα με προσαυξήσεις.
Ότι κατήγγειλε λοιπόν ο δήμαρχος τον πρώην κ. Αλεξανδρή το εφάρμοσε ο ίδιος και μάλιστα με προσαυξήσεις.
Πάγωμα υποσχέθηκε τον Ιούλιο στην Αγία Τριάδα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, πρόστιμα επιβάλλει μετά λίγους μήνες και μάλιστα αναδρομικά από τον Ιούλιο.
Αυτό το λες ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ έλεγαν αγανακτισμένοι Αγιοτριαδιώτες ;;;
Και το κυριότερο: Που είναι η υπόσχεση ότι "θα δούμε μήπως μπορούμε να σταματήσουμε το σχέδιο";
Γιατί δεν δίνει πολιτική λύση στο ζήτημα θέτοντάς το σε δημοψήφισμα. Αφού η πλειονότητα των κατοίκων της Αγίας Τριάδας αυτό ζητούν. 
Με μια υψηλή τιμή μονάδος (82/τμ), με έναν μικρό συντελεστή δόμησης (0,2) και με ένα σχέδιο που ο ίδιος ο εκπρόσωπος Μαυρομάτη παραδέχτηκε πως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί και με μια συγκυρία που όχι ανοικοδόμηση δεν πρόκειται να υπάρξει τις προσεχείς δεκαετίες αλλά ούτε αγοραπωλησίες γίνονται ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ;
ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ;;;
Δέσμιος φέρεται να βρίσκεται ο Δήμαρχος στις απαιτήσεις του μελετητή (ΓΑΙΑ) που είχε  αναλάβει   και   το γενικό πολεοδομικό της Μηχανιώνας (αλήθεια εκείνο πως βρίσκεται ΠΑΓΩΜΕΝΟ τόσα χρόνια;;) αλλά και για τη μελέτη - πρόκληση ανάπλασης των νεκροταφείων Μηχανιώνας (αληθές το ποσό του ενός εκατομμυρίου ;;).
Οι κάτοικοι ενεχείρισαν μάλιστα υπόμνημα των θέσεών τους στους δημοτικούς συμβούλους προκειμένου να το θέσουν στο δημοτικό συμβούλιο.
Απαξιωτικοί οι χαρακτηρισμοί για το κείμενο από τους παραλήπτες που αρνήθηκαν να το εισηγηθούν ζητώντας από τους κατοίκους να διεκδικήσουν την ακύρωση του ΓΠΣ δικαστικά, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την έκβαση αλλά και για το κόστος που είναι δυσβάστακτο για τα βαλάντιά τους.

Ως αφιέρωμα αναντιστοιχίας λόγων και πράξεων της διοίκησης του δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη δημοσιεύουμε αποσπάσματα από κατά καιρούς θέσεών του, συμβούλων του αλλά και τοποθετήσεων στο δημοτικό συμβούλιο μελών της αντιπολίτευσης (Κουζινόπουλος, Μόραλη):

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.