Είναι γνωστό τοις πάσι (ανεξάρτητα αν το τραγούδησε και ο Νιόνιος, άσχετο) από αρχαιοτάτων χρόνων πως την ιστορία την γράφουν οι νικητές και .... οι παρέες.

Αισθάνομαι τυχερός που βρέθηκα σήμερα προσκεκλημένος από τον φίλο μου τον Χρήστο τον Ερινέλη στο κτήμα του, όπου συνέφαγαν,  γευστικότατων εδεσμάτων (παρασκευασθέντων στον ξυλόφουρνο) και συνοδευθέντων μετά υπέροχου κόκκινου κρασιού, τα μέλη της Ακαδημίας Οίνου και Αμπέλου.

Και επιτέλους γνώρισα από κοντά την ιδιαίτερη αυτή παρέα που με ...αφορμή την αγάπη των μελών της για το καλό κρασί και την καλλιέργεια της αμπέλου συνέπηξαν μια υπέροχη παρέα ώριμων και συνάμα νεαρών ανδρών.



Χάρηκα τη συζήτηση αλλά και ζεστά και φιλικά πειράγματα μεταξύ τους που αποκαλύπτει την ευαισθησία και την εδραιωμένη φιλία τους. Χαρακτηριστικά απόλαυσα το λογοπαίγνιο και τα ιστορικά δεδομένα για την δημιουργία και ύπαρξη της αντιπολίτευσης που χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης της Ακαδημίας. Κατευχαριστήθηκα την πρόποση του Προέδρου Χρήστου Στύλου αλλά και το τραγούδι όλης της παρέας, συνοδεία ακκορντεόν, που αποκορύφωμα είχε τον "Ντούλα", που εκτελέστηκε άψογα. Και φυσικά την εγκάρδια φιλοξενία του οικοδεσπότη.

Παιδιά να είστε καλά !!!

Το ραντεβού πλέον της ομάδας ανανεώθηκε για την κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει τη ερχόμενη βδομάδα.










Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.