Συγκέντρωση το Σάββατο 14/3 στις 12.00 μπροστά στο παλιό δημαρχείο Eπανομής.

Να φύγουν οι κεραίες

Η επικίνδυνη ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας έχει προ καιρού γίνει στόχος των κατοίκων της Επανομής, και όχι μόνο. Η προστασία όλων μας, και ειδικά των παιδιών, είναι άμεση προτεραιότητα συλλόγων και φορέων της Επανομής, 46 συλλογικοτήτων του δήμου μας, αλλά είναι και δέσμευση της τοπικής και δημοτικής αρχής. Η καρκινογόνα ακτινοβολία των άναρχα και παράνομα τοποθετημένων κεραιών μπορεί και πρέπει να γίνει ακίνδυνη.
Τη στιγμή που η δημοτική αρχή διαβουλεύεται με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να γίνει φανερή η επαγρύπνηση των πολιτών και η θέληση μας για οριστική απομάκρυνση όλων των κεραιών που αυθαίρετα στήθηκαν, ανεξέλεγκτα λειτουργούν και δεν έχουν την αποδοχή και νομιμοποίηση των κατοίκων που είναι οι αποδέκτες της ακτινοβολίας.
Να φύγουν όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δίπλα από σχολεία, παιδικούς σταθμούς, χώρους συγκέντρωσης παιδιών και ενηλίκων.
Καμιά κεραία δεκτή χωρίς την έγκριση της δημοτικής αρχής και των κατοίκων
Να καταργηθεί ο νόμος 3431/2006 που επιτρέπει κεραίες δίπλα σε σχολεία κτλ, και οι νόμοι 4053/2012 και 4146/2013 που αναστέλλουν την κατεδάφιση παράνομων κεραιών και ουσιαστικά τις νομιμοποιούν. Γι` αυτο,
Όλοι στην συγκέντρωση το Σάββατο 14/3 στις 12.00 μπροστά στο παλιό δημαρχείο, να διαδηλώσουμε, να αναρτήσουμε πανό και να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Κίνηση Πολιτών Επανομής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.