Με αφορμή τον απολογισμό των πρώτων τεσσάρων μηνών της διοίκησής του, ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης θα ενημερώσει τους κατοίκους της Επανομής για την πορεία του αποχετευτικού, το οποίο απασχολεί έντονα τους κατοίκους της πόλης και δεν γνωρίζουν ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι.
Η εκδήλωση θα γίνει στo Δημοτικό Θέατρο Επανομής, την Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα
Εκτός από το φλέγον ζήτημα που βρίσκεται στη φάση σύνδεσης, και έχει μετατρέψει το οδικό σύστημα της πόλης σε ελβετικό τυρί, ο δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί στα εξής:
  • Στην εγκατάσταση ανταποκριτή του ΟΑΕΔ στην Επανομή.
  • Στη συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου Επανομής (δάπεδο, μονώσεις κ.λπ.), μέσω της σύμβασης για τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων που υπογράφει ο δήμος με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Στην απομάκρυνση μπαζών από διάφορα σημεία του δήμου, όπου σωρεύονταν επί αρκετά χρόνια.
  • Στη συντήρηση του οδικού δικτύου που φέτος «υποφέρει» από τις συχνές βροχοπτώσεις.
  • Στη συντήρηση του δημοτικού καταστήματος.
  • Στην ίδρυση γυμνασίου στο Μεσημέρι, που θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση του γυμνασίου της Επανομής.
Στη δρομολόγηση της προσθήκης αιθουσών στο 1ο δημοτικό σχολείο Επανομής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.