Ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι του Θερμαϊκού στην έκκληση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού για συγκέντρωση χοντρών ρούχων (πανοφοριών, παλτών κλπ), κουβερτών και ομπρελών για τους πρόσφυγες.

Έτσι συγκεντρώθηκε υλικό για την τρίτη στη σειρά αποστολή που θα κάνει η Πρωτοβουλία.

Σήμερα θα διαχωριστεί και θα τακτοποιηθεί σε πακέτα και τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί στους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Η Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους φίλους που συνέδραμαν για άλλη μια φορά τους αδύναμους συνανθρώπους μας και ενημερώνει πως σε μόνιμη βάση, κάθε Τετάρτη από τις 6 έως τις 8 μμ στο Στέκι της (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός) θα συγκεντρώνει βοήθεια για τους πρόσφυγες.

Μπορείτε να φέρετε ρούχα χοντρά, παιδικά, παπούτσια, τρόφιμα μακράς διάρκειας άμεσα καταναλώσιμα (φρυγανιές, μπισκότα κ.ά.), βρεφικού και εβαπορέ γάλατος για τα παιδάκια, πάνες, ομπρέλες κλπ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.