Συμβολικές καταλήψεις πραγματοποίησαν σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας σήμερα οι εργαζόμενοι ακολουθώντας την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στα μέτρα του τρίτου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στον δήμο Θερμαϊκού, στην Περαία, οι εργαζόμενοι ανάρτησαν πανό στην είσοδο του δημαρχείου, με το οποίο εξέφραζαν την αντίθεσή τους στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του δήμου.
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κατάληψη του Δημαρχείου. 


Στον αύλειο χώρο έξω από το Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε και συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι κατέστησαν σαφές πως η σημερινή κατάληψη αποτελεί  το προμήνυμα  νέων αγώνων που θα ακολουθήσουν με πρώτο σταθμό  την 24ωρη γενική απεργία στις 12 Νοεμβρίου κατά του τρίτου μνημονίου.

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν κατάληψη οι  εργαζόμενοι στο  κεντρικό  δημοτικό κτίριο και ανάρτησαν πανό στην είσοδο του Δημαρχείου. Οι υπηρεσίες λειτούργησαν κανονικά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.