Ένα νέο τρόπο επαφής με τους δημότες θέλει να θεσμοθετήσει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης και για το σκοπό αυτό προγραμματίζει από αυτή τη βδομάδα εκδηλώσεις απ' ευθείας διαλόγου με τους δημότες. Είναι μια αμφίδρομη διαδικασία ελέγχου και πληροφόρησης σε Ανοικτές Δημοτικές Συνελεύσεις που τις ονομάτισε «Ό,τι θέλω να ρωτήσω και μάθω από τον Δήμαρχο μου».

«Μόνο με τη διαβούλευση και το διάλογο είναι εποικοδομητικές οι ενέργειες που κάνουμε για βελτίωση και πρόοδο. Την κατάθεση απόψεων και προτάσεων από την πλευρά των δημοτών μας, δεν την επιθυμούμε απλώς, την επιδιώκουμε. Άλλωστε οι πόρτες μας είναι πάντα ανοικτές και συνομιλούμε μαζί τους καθημερινά Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και θέλουμε η φωνή τους να είναι δυνατή. Τους θέλουμε δίπλα μας ,να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα όσα κάνουμε, να μας ελέγχουν, να είναι συμμέτοχοι στην κοινή προσπάθεια για την ευημερία του τόπου μας», επισημαίνει ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Η πρώτη Ανοικτή  Δημοτική Συνέλευση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 17.00μ.μ. στη Ν. Κερασιά (ΚΑΠΗ Κερασιάς) και θα ακολουθήσουν Δημοτικές Συνελεύσεις , την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ. στην Αγία Τριάδα (Δημοτικό Σχολείο), την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 17.00 μ.μ. στο Μεσημέρι (ΚΑΠΗ),την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 19.00 μ.μ. στη Ν. Μηχανιώνα (Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη) την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ. στην Επανομή (Δημοτικό Θέατρο) και στην Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 17.00 μ. μ. στο Αγγελοχώρι (ΚΑΠΗ).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.