του ακτιβιστή

Προφανώς κάποιοι ενοχλούνται, ίσως δεν ανέχονται την κριτική και τον έλεγχο.
Πολλοί είναι αυτοί στις δημοκρατίες κατά παραγγελία που ζούμε που επιθυμούν να ελέγχουν όποια φωνή τους είναι δυσάρεστη. Όσο δυνατή ή αδύναμη μπορεί να είναι.
Έτσι μάθανε να λειτουργούν, μέσα από τα αστικά τερτίπια που διαθέτει το οπλοστάσιό τους.
Προφανώς κάποιοι, με καπέλα ή όχι, με θέσεις ή όχι, με ηθική ή όχι, με δημοκρατικές ευαισθησίες ή όχι, με κ@κ@λ@ ή όχι επέλεξαν να φιμώσουν τον "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ".
Προφανώς κι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν είναι κομματικοί, κυβερνητικοί, τοπικοί ή αυτοδιοικητικοί λογοκριτές που στοχεύουν στην φίμωση του λόγου μας.
Απλά πληροφορηθήκαμε πως (σε πρώτη φάση προφανώς...) το facebook μας μπλοκάρισε το λογαριασμό του διαχειριστή του Ακτιβιστή για τις επόμενες 72 ώρες.
Θα συνεχίσουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε και ότι μέσα διαθέτουμε να καταθέτουμε και να διαδίδουμε την όποια αλήθεια  πιστεύουμε, όπως άλλωστε κάναμε πάντα.

Πάντως προβάλλει γελοία η αιτιολόγηση που τυποποιημένη προβάλλει στο μπλοκάρισμα του facebook, που ούτε μας αγγίζει και φυσικά δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι φίλοι μας στο κοινωνικό δίκτυο.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠOΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.