του ακτιβιστή

Τα μπαράκια στον Ποταμό ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή σεζόν. Πυρετώδεις οι ρυθμοί κατασκευής και επιδιόρθωσης ..... αλλά,
δυστυχώς, όπως γράψαμε και χθες υπήρξε παρέμβαση σε περιοχή της προστατευμένης περιοχής Νατούρα, μέρος της οποίας εκχερσώθηκε, ισοπεδώδηκε και ρίχτηκε άμμος (προφανώς από τις αμμοληψίες που έγιναν παράνομα από το εσωτερικό του υδροβιότοπου Επανομής).


Και όλα αυτά αδιαφορώντας για την καταστροφή του περιβάλλοντος προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ για τους επισκέπτες (προφανώς του παρακείμενου beach bar).


Θα πρέπει να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Γιατί δεν μπορεί να φέρεται με τόση αναλγησία κανείς απέναντι στο περιβάλλον που δεν μας χαρίστηκε και  οφείλουμενα το προστατέψουμε για να το χαρούν οι επόμενες γενιές.







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.