Γερμανοί εισαγγελείς ειδικευμένοι στο οικονομικό έγκλημα και στη φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κλπ, πρόκειται να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα...

H πληροφορία που διέρρευσε από Γερμανούς δημοσιογράφους έρχεται να δέσει με όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της Δικαιοσύνης τους τελευταίους μήνες.

Στόχος των Γερμανών που φαίνεται να θέλουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους, των δανειστών του προτεκτοράτου, να χτυπηθεί η διαπλοκή των επιφανών του χρήματος και της ρεμούλας. Φυσικά δεν πράττουν το ίδιο για ανάλογες περιπτώσεις που οι λαδοπόντικες είναι μεγαλοεταιρίες δικές του, βλέπε Ζήμενς, Χριστοφοράκος κλπ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.