Με σύνθημα: «Δίνω Εθελοντικά Αίμα: για να φροντίζω την υγεία μου… γιατί ο εθελοντισμός είναι ανάταση ψυχής!» η ΔΗΚΕΘ, υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού, πραγματοποιεί τακτική αιμοδοσία την Κυριακή, 9 Απριλίου, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Νέας Μηχανιώνας και από ώρα 09.00΄- 13.30΄.

«Η αιμοδοσία είναι πράξη βαθιάς κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και έμπρακτης αγάπης προς τον συνάνθρωπο που πάσχει. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές. Είναι η πιο ωραία ανθρώπινη χειρονομία αλληλεγγύης», επισημαίνει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης.

Αυτές τις μέρες ας δώσουμε λίγο αίμα για να γεμίσει η ψυχή μας με τη χαρά και την ευτυχία μιας ζωντανής και γεμάτης νόημα παρουσίας μας στον κόσμο, να χαρίζουμε ζωή σε αυτούς που έχουν ανάγκη αίματος.

Σας περιμένουμε όλους!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.