Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί θα εγκαινιαστεί από τη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού η Νέα Παιδική Χαρά στο Λιμάνι της Μηχανιώνας από κοινού με την Ύπατη Αρμοστεία. Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις νέες παιδικές χαρές που έχουν ολοκληρωθεί και παραδίδονται για την ψυχαγωγία των μικρών μας.
Η δεύτερη βρίσκεται στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη και η τρίτη παραδόθηκε στην Κερασιά.
Ως διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα περασμένων χρόνων και να προσθέσουμε έξι νέες πιστοποιημένες και ασφαλείς Παιδικές Χαρές.
Ήδη στο δήμο μας λειτουργούν:
· Μία στο  Μεσημέρι
· Δύο στην  Επανομή
· Δύο στη  Μηχανιώνα
· Μία στην  Κερασιά
· Μία στην  Αγία Τριάδα
· Μία στην  Περαία
· Μία στο  Αγγελοχώρι
Ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα εγκαινιασθεί παιδική χαρά στους Ν. Επιβάτες.
Και η φροντίδα και το ενδιαφέρον μας για τα αγαπημένα μας μικρά παιδιά, δεν εξαντλείται στις παιδικές χαρές αλλά μέριμνά μας αποτελεί και η καλύτερη δυνατή κατάσταση και ασφαλής λειτουργία των αντίστοιχων χώρων στα νηπιαγωγεία μας.
Έτσι μπορούμε κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση να δούμε πως σε επτά νηπιαγωγεία του δήμου μας έγινε αντικατάσταση της άμμου με δάπεδο ταρτάν εγκεκριμένου τύπου και επανατοποθετήθηκαν τα παιχνίδια αφού έγινε η συντήρησή τους ή και η αναπλήρωση όσων χρειαζόταν. Τα 7 νηπιαγωγεία είναι:
· 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Μηχανιώνας,
· 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μηχανιώνας,
· 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Επιβατών,
· 2ο Νηπιαγωγείο Περαίας,
· 3ο Νηπιαγωγείο Περαίας,
· 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής και
· Νηπιαγωγείο Αγίας Τριάδος (όπου τοποθετήθηκε πλαστικός τάπητας-γκαζόν).

«Θα συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη για να καλύψουμε τις ανάγκες ψυχαγωγίας των μικρών μας φίλων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας. Άλλωστε είναι πρώτη προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Και στα πλαίσια της βελτίωσής της προσφέρουμε ασφαλείς χώρους αναψυχής και παιχνιδιού των παιδιών και ανάσες χαλάρωσης στους γονείς τους» δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.