Χθες εκφράστηκε η στήριξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη στον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ και κομματιών του κεντρώου χώρου όπως ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ) κ. Γιώργο Καμίνη, με τα λόγια: «Υποδέχομαι με πολλή θέρμη τον Γιώργο Καμίνη, με τον οποίο πέρα από όλα τα άλλα έχουμε και κοινά θέματα για το δήμο. Του έχω ευχηθεί εξ αρχής καλή τύχη. Είναι ένα άτομο που συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να ενώσει αυτές τις δυνάμεις οι οποίες αυτή την στιγμή είναι εκτός και δεν έχουν βρει τον δρόμο τους. Με τον Καμίνη αρχηγό αυτές οι δυνάμεις θα στοιχηθούν για ένα συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος είναι το καλό της πατρίδας. Ο Γιώργος Καμίνης είναι ο μόνος που έχει αυτή την ικανότητα».


Σήμερα το πρωί ήταν η σειρά του δημάρχου Θέρμης κ. Θόδωρου Παπαδόπουλου να υποδεχθεί στο δημοτικό Θέατρο Θέμης τον υποψήφιο Πρόεδρο και να του δηλώσει την αμέριστη υποστήριξή του.
Κατά την προσφώνησή του προσομοίασε την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων ως "Αέρα δύναμης προοπτικής και ανανέωσης".  Και δεν απέφυγε να κρύψει την φανερή στήριξή του γιατί όπως είπε "πιστεύει ότι ο Γιώργος Καμίνης εκπροσωπεί την προοπτική".

Κατά την ομιλία του, ο κ. Καμίνης τόνισε πως χρειάζεται να βγει η χώρα από τον αυτοματισμό του τύπου "έπαιξε δεν έπαιξε ο κ. Καμένος στο καζίνο και ποσά έπαιξε".
Θεωρεί, όπως είπε σημαντικό να φέρουμε πίσω τους νέους, να πάρει μπρος η ανάπτυξη με επενδύσεις για να στηριχθεί η οικονομία.
Δεν παρέλειψε να υποσχεθεί πως είναι "έτοιμος για κάθε ρήξη" προκειμένου να το πετύχει. Θεωρεί πως είναι "άνθρωπος της αυτοδιοίκησης" και πιστεύει ότι "η Αυτοδιοίκηση κράτησε έως σήμερα ζωντανή τη χώρα μας".

Στην σχετικά γεμάτη αίθουσα παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Γερανίδης, οι αντιδήμαρχοι κκ Στυλιανός Αποστόλου και Απόστολος Τσολάκης, η δημοτική σύμβουλος κα Άννα Μίχου αλλά και σχεδόν όλος ο πάλαι ποτέ κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ στη Θέρμη.







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.