Σημαντική επιτυχία πέτυχε ο Δήμος Θερμαϊκού για εκδίκαση υπόθεσης διεκδίκησης οικοπέδου, που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, σύμφωνα με απόφασή του οποίου, απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει το Σωματείο με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, που εδρεύει στην Αθήνα, κατά του Δήμου.

Το εν λόγω οικόπεδο είναι ένα εξαιρετικής σημασίας και μεγάλης αξίας ακίνητο της άλλοτε Κοινότητας Περαίας και νυν, Δήμου Θερμαϊκού, τμήμα του οποίου αποτελεί και μία έκταση περίπου 2.300 τ.μ. της παραλίας της Περαίας, το οποίο είχε μεταβιβαστεί ως δωρεά υπέρ της τότε Κοινότητας Περαίας. Στην πορεία ωστόσο, το διεκδίκησε και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε ιδιαιτέρως ευχαριστημένος με τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης, τονίζοντας τη σπουδαιότητάς της, μιας και το οικόπεδο αποτίνεται πλέον αυτούσιο στο Δήμο προς μελλοντική αξιοποίησή του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Με μεθοδικά δουλειά έρχονται και τα καλά αποτελέω Μάτα . Πάντα επιτυχίες να έχετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.