Όλοι οι Έλληνες και σήμερα το απόγευμα στις 6 πρέπει να κατεβούμε και πάλι στις πλατείες, ειρηνικά όπως εχθές, με δυναμισμό, ακηδεμόνευτα, χωρίς “ καπέλα” κόμματα, συνδικαλησταράδες! Χωρίς τραμπουκισμούς και επεισόδια…

Ο λαός ενωμένος μπορεί να τρομάξει όχι μόνο το τσίρκουλο που φέρει τον τίτλο ελληνική κυβέρνηση, τρομάζει και το ΔΝΤ:
(φωτό από /gdailynews)
Καταλάβετε το!
Η φωνή ενός λαού ακούγεται πολύ δυνατά!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την χθεσινή ανέλπιστη επιτυχία και τον τρόμο που έσπειρε σε κυβέρνηση, αντιπολίτευση κόμματα της αριστεράς και τους ξεγύμνωσε για την ανεπάρκειά τους, αλλά και τα ΜΜΕ που μουδιασμένα κοιτούσαν τον κόσμο να μην χαλιναγωγείται από τις απειλές τους, πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοιχτά για προβοκάτσιες που θα έρθουν για να διαλύσουν τον δυναμισμό του πλήθους, να απογοητεύσουν τον κόσμο.
Δεν θα το επιτρέψουμε.
Πάλι στις πλατείες σήμερα με τον Υμνο των Αγανακτισμένων:
Όταν ο λαός γυρίσει θα τους…

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
    Βασικό σύνθημα των διαδηλωτών που συγκροτούν το αναπάντεχα υπέροχο αυτό κίνημα των ‟αγανακτισμένων πολιτών”, αλλά και κάθε άλλου κινήματος αποχουντοποίησης της χώρας μας και απαλλαγής από τους πράκτορες των διεθνών τραπεζιτών της κυβέρνησης Παπανδρέου που θα προκύψει ,πρέπει να είναι το εξής :
    Η επομένη ελεύθερη ελληνική κυβέρνηση ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!
    Αυτό θα αποθαρρύνει κάθε επίδοξο ‟αγοραστή” και θα γλυτώσει τη χώρα μας από τετελεσμένα που σήμερα, τώρα ,μυστικά και υπόγεια συντελούνται !!!
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ !!!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ …ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝ ,ΑΦΟΥ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Λιότσιος Σ.Βασίλης
    Καθηγητής Οικονομικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.