Και ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τις τελευταίες μέρες στα γαργαλιστικά νέα από τη σεξουαλική επίθεση του DSK και την εξεύρεση της Αφροαμερικανής Οφηλίας, το ΝΑΤΟ συνέχισε με ιδιαίτερη σφοδρότητα το θεάρεστο έργο του στη Λιβύη.


Χθες αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βύθισαν οκτώ πολεμικά πλοία των δυνάμεων του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι μετά από συντονισμένες επιθέσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι αεροπορικές επιδρομές εκτιλύχθηκαν ταυτόχρονα σε στρατιωτικούς στόχους στα λιμάνια της Τρίπολης, του Αλ Κχουμς και της Σύρτης.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επιθέσεις στην Τρίπολη που στόχο έχουν τον κλονισμό της στήριξης των Λίβυων κατοίκων της στο καθεστώς.
Η Τρίπολη απαντώντας στον πόλεμο ανακοινώσεων και σε όσα ανέφερε χθες σε ομιλία του ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τα οποία «είναι αναπόφευκτο να εγκαταλείψει την εξουσία ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφ», απάντησε με το εκπρόσωπό της ότι «Ο Ομπάμα συνεχίζει να βρίσκεται σε πλάνη" και "Δεν είναι ο Ομπάμα αυτός που θα αποφασίσει αν ο Μουαμάρ Καντάφι θα εγκαταλείψει τη Λιβύη η όχι."

Πληροφορίες από ΝΕΑ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.