Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Χανιά, το FINAL 4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Ελλάδος 2011, Περιφέρειας Κρήτης, με διοργανωτές τον Α.Ο. Κύδων Χανίων και την Ε.Σ.Σ.Κρήτης.

Ο Κύδων νίκησε στον μεγάλο τελικό τους Νέους Ηροδότου με 3-1 και στέφθηκε Κυπελλούχος Κρήτης 2011 (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά). Στον μικρό τελικό ο Ο.Α. Χανίων νικώντας και αυτός με 3-1 τον Ο.Φ.Η. 2000 κατέκτησε την τρίτη θέση.


Το Σάββατο στους αγώνες για τον πρώτο γύρο του Final Four, ο Κύδων νίκησε τον Ο.Α. Χανίων με 3 - 1 και οι Νέοι Ηροδότου τον Ο.Φ.Η. 2000 με 3,5 - 0,5.

Κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση με ευγενή άμιλλα και σκληρές αντιπαραθέσεις στις σκακιέρες, αλλά ταυτόχρονα με εγκάρδιο φιλικό κλίμα μεταξύ των "αντιπάλων" με αποκορύφωμα την συμμετοχή όλων, σκακιστών και συνοδών, στο τραπέζι που παρέθεσε το Σκακιστικό Τμήμα του Κύδωνα, σε ταβέρνα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, το βράδυ του Σαββάτου μετά τους αγώνες του πρώτου γύρου.

Mπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα καθώς και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Κύδωνα www.kydonchess.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.