τους κάλεσε μάλιστα να αντιπαραβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, ξεχνώντας προφανώς τόσο τη θεσμοθετημένη διαχρονικά φοροαποφυγή της κρατικοδίαιτης εκκλησίας όσο και τη συστηματική φτωχοποίηση των πολιτών!
Κρατώντας ΕΝΑ φυλλάδιο ΤΟ οποίο έγραφε εκκλησια Α.Ε.Κάτω τα χέρια από τους ελεύθερους χώρους.Κοινωνική απαλλοτρίωση και κοινωνική διαχείριση Της εκκλησιαστικής περιουσίας εμφανίστηκε χθές στο κήρυγμά του Ο μητροπολιτής Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

 Όπως είπε το φυλλάδιο αυτό κυκλοφορεί από ανώνυμους και αφορμή είναι το 12ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης το οποίο έχουν καταλάβει αναρχικοί από το 2004 όταν και έκλεισε λόγω προβλημάτων στατικότητας και ανήκει στην εκκλησία της Ελλάδος η οποία τώρα το διεκδικεί. 

Σύμφωνα ΜΕ τον μητροπολίτη πρόκειται γιαβλασφημία και ψεύδος.Θυμίζει κείμενα της περιόδου 1946-1947.Είναι εναντίον ενός θεσμού που είναι αιτία της υπάρξεώς μας και αποτελεί θρυαλλίδα στο θεμέλιο του πολιτικού, θρησκευτικού και εθνικού μας βίου. Μάλιστα τόνισε πως είναι ανησυχητικό φαινόμενο Που πρέπει να αποδοκιμάσει ΤΟ Ο Ελληνικός λαόςκαι κάλεσε νέους να γράψουν ΕΝΑ κείμενο-απάντηση .Δήλωσε πως είναι ανυπόγραφο ΤΟ κείμενο και ζήτησε ΑΠΌ τους συντάκτες του να έρθουν να αντιπαραβάλλουμε τις φορολογικές μας δηλώσεις .

Υπενθυμίζουμε πως την Παρασκευή ομάδα αναρχικών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τον ίδιο λόγο

  
πηγη ΠΡΕΖΑ TV
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.