Κάτω από την προστασία ανδρών των ΜΑΤ και πυροσβεστών φυγαδεύτηκαν βουλευτές και υπάλληλοι που είχαν εγκλωβιστεί στο κτήριο της Βουλής από ομάδα του κινήματος των “αγανακτισμένων”. Οι τελευταίοι είχαν αποκλείσει την έξοδο της Βασιλίσσης Σοφίας φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών. Οι αστυνομικοί είχαν σχηματίσει διάδρομο με τις κλούβες για να περάσουν τα αυτοκίνητα και να απομακρυνθούν προς την κατεύθυνση του Εθνικού Κήπου, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν πια κλειστός στο κοινό.
Με φακούς οδήγησαν τους βουλευτές στα αυτοκίνητά τους που περίμεναν σε έξοδο της οδού Ηρώδου Αττικού. Διαδηλωτές που επιχείρησαν να πλησιάσουν, απωθήθηκαν. Συνέχισαν όμως να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των πολιτικών. Το πλήθος μεγάλωσε όταν άρχισαν να καταφτάνουν και διαδηλωτές που προέρχονταν από την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα Προπύλαια με ομιλητή τον Μίκη Θεοδωράκη.
Το γεγονός είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που διαμορφώνεται σε βάρος του πολιτικού κόσμου σε περίοδο κρίσης όχι μόνο της Οικονομίας αλλά και των θεσμών και αξιών.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.