Προσέξτε το μίσος προς τους ειρηνικούς και άοπλους πολίτες των μπατσοαλητών της κυβέρνησης Τσολάκογλου. Δείτε αναίτια βία προκειμένου να εκτελεστεί η εντολή του φασίστα Παπουτσή για κατάληψη της πλατείας.
Και φυσικά κανένας από τα σκουληκοειδή δεν παραιτείται. Ενώ την ίδια ώρα οι έμμισθοι υπάλληλοι των τοκογλύφων χειροκροτούν περιχαρείς που παραδίδουν με 155 ψήφους τη χώρα στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και τους πολίτες της στην εξαθλίωση.  ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Kai ipotithete oti eimaste elines tora etsi ? kai exoume kai dimokratia.
    Ithela na ksera oi matatzides an itan ta paidia tous kai oi oikogenies toys mprosta etsi tha varagane ? afto mono thelo na apantisi kapoios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ αυτά τα λυσασμένα σκυλιά των ΜΑΤ ένα πράγμα τους αξίζει. ΦΟΛΑ!!
    Παρά το γεγονός ότι είμαι αντίθετος σε κάθε χρήση φόλας για τα κανονικά ζωάκια, δεν θα είχα καμιά αντίρρηση στην χρήση της για τα ανθρωπόμορφα κτήνη.
    Απομονώστε τους! Μη τους μιλάτε! Μη τους εξυπηρετείται στα μαγαζιά. Δείχνετε με κάθε τρόπο την αποστροφή σας σε ότι αντιπροσωπεύουν, αλλά και στους ίδιους ατομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.