Όταν οι δικτάτορες χάνουν τον έλεγχο από την ισχύ που έχουν αποκτήσει και την καταπίεση που ασκούν στους υπηκόους τους, κανέναν δεν πρέπει να εκπλήσσει η αποκαλυφθείσα κατάσταση στην Τυνησία του δραπέτη πλέον Μπεν Άλι. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 234 πολυτελή αυτοκίνητα που ανήκαν στην οικογένεια του πρώην προέδρου της Τυνησίας Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι κατασχέθηκαν από μία επιτροπή απαλλοτρίωσης της οποίας προΐσταται ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Τζαλούλ Άγιεντ, όπως αναφέρει ο τυνησιακός Τύπος.
Διακόσια τριάντα τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα που ανήκαν στην οικογένεια του πρώην προέδρου της Τυνησίας Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι κατασχέθηκαν από μίαεπιτροπή απαλλοτρίωσης της οποίας προΐσταται ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Τζαλούλ Άγιεντ, όπως αναφέρει ο τυνησιακός Τύπος.


Ένα από αυτά, γερμανικής προέλευσης, το οποίο είχε προσαρμοστεί ειδικά στις επιθυμίες της πρώην πρώτης κυρίας Λέιλα Τραμπέλσι και της είχε δοθεί ως δώρο γενεθλίων από τον σύζυγό της, εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 700.000 ευρώ, διευκρινίζει η εφημερίδα Tunis Hebdo.

Σύμφωνα με την καταγραφή των οχημάτων που έγινε η μικρότερη κόρη του Μπεν Άλι, μία φοιτήτρια, είχε στην κατοχή της 10 πολυτελή αυτοκίνητα.

Οι οικογένειες Μπεν Άλι και Τραμπέλσι είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα και συναγωνίζονταν ποιος θα αποκτήσει πιο γρήγορα το τελευταίο μοντέλο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ποτε θα κανει ξεστεριά και στην Ευρώπη:
    Ποτε θα παρουμε χάμπάρι και ποτε θα γραψει κανένας για τις βασιλικές οικογένειες που εμπνέουν τους απανταχού δικτατορίσκους της ΜΙ5 της ΣΙΑ και της Μοσσαντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.